Facebook-Insta post_Zomercampagne_1080x1080_BE.jpg

Het verhaal van Deborah.

Al mijn hele leven worstel ik met de kilo’s. Met wisselend succes, helaas ook steeds met het gekende jojo-effect. De laatste twee jaar bewoog ik ook steeds minder, vanwege gezondheidsklachten, waardoor het cijfer op de weegschaal steeds meer de verkeerde kant uitging. Wat ik ook deed, het leek maar niet te lukken om echt af te vallen.

De lockdown in het voorjaar van 2020 was de spreekwoordelijke druppel. Ondanks alle pogingen die ik zelf ondernam en hoe streng ik ook voor mezelf was, zag ik mezelf steeds zwaarder en ongelukkiger worden. Aan het einde van de lockdown had ik het helemaal gehad, ik voelde me echt slecht in mijn vel.

Een koolhydraatarm eetpatroon.

Meteen na de lockdown ben ik gestart met het PS. food & lifestyle programma, met als doel zeker 5 kilo afvallen. Die eerst 5 kilo ging heel vlot. En wat voelde ik me fit en energiek! Dus besloot ik om mijn doel bij te stellen en gerust nog enkele kilootjes meer achter me te laten. Het lukte me wonderwel.Al snel had ik door dat het niet enkel overleven was op shakes en aftellen naar de einddatum. Een koolhydraatarm eetpatroon is niet alleen makkelijker dan ik dacht maar ook heel lekker! Er is zoveel keuze in het gamma, dat ik na een tijdje zelf niet meer door had dat ik anders at dan mijn gezinsleden. Door de vele opties kan ik goed afwisselen en ontdek ik steeds weer wat lekkers om te maken. Ook de combinatie met mijn werk en gezin is perfect haalbaar.

Ondertussen kan ik trots meedelen dat ik reeds 15kg ben vermagerd, maar bovenal dat het weer fijn is om blij en energiek in het leven te staan.

Hoe gaat het nu?

Ik begrijp nu beter hoe mijn lichaam werkt en slaag ik erin om de balans te houden. En ja ik eet af en toe een chocolaatje of eens frietjes maar dan als een bewust geniet momentje. Ervoor en erna let ik dan weer even extra op en zo slaag ik er toch in om de weegschaal en mijn gezondheid in balans te houden met mijn sociaal leven.

Wil jij weten hoe een traject er voor jou persoonlijk uit zal zien? Contacteer mij dan voor een vrijblijvend voor kennismakingsgesprek via onderstaand formulier.

Bedankt voor de inzending!