top of page
Kopie van Facebookpost-Ervaringsverhaal-september campagne 2021-5.png

Ik was alweer jaren te zwaar en na een moeilijke periode vorig jaar was ik er klaar mee. Ik zou goed voor mezelf en mijn lichaam gaan zorgen! Maar hoe?

Je levensstijl aanpassen

Rond die periode kwam er op social media regelmatig een verhaal voorbij van een dame uit het dorp die zoveel was afgevallen met PS. food & lifestyle, en vooral, een gezondere levensstijl hanteerde. Eerlijk gezegd stond ik heel sceptisch tegenover diëten, zoiets werkt toch niet en vooral niet op de lange termijn.

Ik trok mijn stoute schoenen aan en maakte toch een afspraak met een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt. Ze vertelde dat we samen aan de slag gingen met een gezond eetpatroon, koolhydraatarm en eiwitrijk. Met 6 eetmomenten op een dag en gangbare producten (zoals rijst, muesli, crackers, wraps en tussendoortjes) zodat ik gewoon mee kan eten met de rest van mijn gezin.

Tijdens het gesprek heb ik me voorgenomen; dit ga ik doen! Goed wetende dat het niet zomaar even je eetpatroon aanpassen is, maar dat je toch een langdurige verbintenis aangaat. Maar dat is net de uitdaging; je gaat niet even afvallen, je gaat je levenswijze aanpassen.

Het is heel motiverend dat je coach je bij je wekelijkse meting bijstaat met raad en daad en fungeert als stok achter de deur. Ik woog 93kg en wou naar 78kg, hoewel het programma aangaf dat 68kg mijn ideale gewicht zou zijn. En eerlijk gezegd, het ging zo makkelijk dat ik na 6 maanden trots kan zeggen dat ik mijn streefgewicht van 67 kg behaald heb.

Mijn coach heeft me met al haar ervaring ondersteund, gemotiveerd en bijgestuurd waar nodig.

Ik heb geen honger gehad, integendeel!

In het begin volgde ik strikt de handige weekmenu’s maar na enige tijd maakte ik elke zondag mijn eigen weekmenu met behulp van de leuke kookboeken van PS. food & lifestyle en de receptjes op de website. Plannen wat je in de week gaat eten is een echte aanrader; het geeft rust in je hoofd en in je koelkast. Je kan eindeloos combineren met de heerlijke producten uit het zeer uitgebreide assortiment van PS. food & lifestyle. Ik probeerde allerlei nieuwe gerechten uit. En mijn coach leerde me etiketten lezen. Ongelooflijk wat een hoop rommel er in sommige producten zit.

“Voor mij is  de beste investering in mijn nieuwe levensstijl! ”

Mijn kijk op voedsel is totaal veranderd. Ik heb absoluut geen honger geleden, integendeel!
Heb ik goesting gehad? Natuurlijk, maar dat zit in je hoofd en dan moet je de overweging maken of je eraan toegeeft of niet. Heb ik gezondigd? Ja! Maar zonder volledig te hervallen in mijn oude eetpatroon. Je zin in suiker is hoe dan ook veel minder dan vroeger.

Nog een jaar lang nabegeleiding

En natuurlijk zijn er de enorm positieve reacties van mijn partner, familie, vrienden, collega’s en klanten. Sommige mensen herkennen me nog amper. Ik kan eindelijk weer de kleding dragen die ik wil. Ik voel me fitter, energieker en zoveel meer. Ik voel me gezond en ben eindelijk weer de Veerle die ik wil zijn. En mijn trouwe viervoeter, die is blij met al die lange wandelingen.

Voor mij is PS. food & lifestyle de beste investering in mijn nieuwe gezonde leven. Ik ben nu reeds enige tijd op gewicht en probeer dat zo te houden. Gelukkig heb ik nog een jaar begeleiding van mijn coach, een fantastische service en een hele geruststelling zodat ik hopelijk voor de rest van mijn leven deze gezonde levenswijze kan hanteren.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?
Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op het nummer 0472/ 86 62 10

of via de linken hieronder.

Liefs Stefnie

bottom of page