top of page

Wat is PS. food & lifestyle?

Met PS. food & lifestlyle werk je toe naar een gezonde levensstijl en het vinden van de juiste balans. Geen lastig dieet, maar lekkere en smakelijke gerechten. Een eetpatroon wat gemakkelijk te volgen is, dat bij je past en dat je kunt blijven volhouden. Het resultaat op de lange termijn vinden we namelijk enorm belangrijk. Bij PS. food & lifestlyle sta je er daarom niet alleen voor. Samen met je voedingscoach investeer je in een gezond leefpatroon en verander je jouw eetpatroon. Samen op weg naar een vitaler en zelfverzekerder leven dat je kunt vasthouden!

De voordelen van PS. food & lifestyle

  • Intensieve begeleiding 

  • Een persoonlijk voedingsplan

  • Lekkere producten en makkelijke recepten

  • Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten

  • Behoud van je spiermassa

  • Een jaar lang begeleiding na het bereiken van je doel

De top 3 dingen die deelnemers het fijnste vinden aan het PS. food & lifestyle programma:

  • Het grote aanbod aan producten zoals muesli, crackers, wraps.... Dit maakt gezond eten supermakkelijk. Ik help je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden.

  • Zes eetmomenten per dag.

  • Mijn persoonlijke hulp en begeleiding

Afslanken doen we samen!

Ik ben jouw persoonlijke coach. Dagelijks zie ik hoeveel makkelijker afslanken gaat als je hierbij door iemand wordt geholpen. 

Aan de hand van het PS. food & lifestyle programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw afslankdoel. Wil je erachter komen of PS. food & lifestyle iets voor jou is? Dan kan je starten met een startpakket van 1 week. Besluit je na die week door te gaan met het programma, dan blijf ik je ondersteunen bij het behalen van jouw ideale gewicht. 

 

 

 

 

 

Wil je mee starten en testen of dit iets voor jou is?

Samen met jou bekijk ik graag of het PS. food & lifestlyle programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek en bezorg mij jouw naam en contactgegevens via onderstaande knop of bel mij op het nummer 0472/ 86 62 10.

Afslanken onder mijn begeleiding met de koolhydraatarme producten en gezonde reguliere voeding met weekplan en recepten
Startpakket PS Food & Lifestyle
bottom of page