top of page

Afslanken met Stefnie

Turn Your Dreams into Goals and Make them Happen

Voeding moet lekker zijn, maar tegelijkertijd je lichaam ook voorzien van wat het nodig heeft. Afslanken met Stefnie biedt verschillende afslankprogramma's aan zodat jij jouw streefdoel kan halen en behouden. Samen gaan we op zoek naar een traject dat voor jou haalbaar is. 

Kom meer te weten over deze diensten en plan vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek via de link hieronder of contacteer mij via onderstaande gegevens. 

Mijn adres: Speybrouckmeers 5

8730 Beernem 

0472/ 86 62 10

stefnie.verbeke@hotmail.com

Consultaties kunnen indien gewenst ook online.

gezonde Salade
Home: Welkom

Meer over mezelf

Stefnie begeleid je naar een gezond gewicht door persoonlijke begeleiding zowel in praktijk in Beernem als online
Ik leer je wat gezonde voeding is. Je kan verschillende trajecten volgen.
Ik ben zelf 12 kg afgevallen. Ik deel graag mijn ervaring in gewichtsverlies en gewichtbehoud.

Toen ik zelf geconfronteerd werd met overgewicht ging ik op zoek naar een gezond afslankplan met blijvend resultaat. Vanaf mijn 40ste kwamen er nog hormonale problemen bij maar toch ging ik de uitdaging aan met mijn persoonlijk voedingsplan. 

Al snel raakte ik gepassioneerd door deze methode van afslanken. Geen honger lijden, lekker eten en kunnen koken voor gans mijn gezin dat was echt iets wat ik zocht.

Mijn resultaat: - 12kg

Nu is het mijn doel anderen te inspireren en motiveren tot een gezonde levensstijl zodat ook jullie jullie een gezond gewicht halen en behouden. Samen met jullie mijn passie kunnen delen en jullie zien stralen in een fitter en gezonder lichaam dat daar word ik gelukkig van.

Wil je graag vrijblijvend horen hoe ik jou kan helpen?

https://www.afslankenmetstefnie.com/afspraak

Neem contact op

Bedankt voor de inzending!

Home: Over

Gewicht verliezen én gewicht behouden is voor velen een lastige opdracht. Dikwijls zijn emo-momenten, stress, hormonen ... de stoorzenders. Tijdens die momenten ben ik er voor jou! Mentale ondersteuning komt dan op de eerste plaats. Tijdens een intakegesprek bekijk ik samen me jou jouw doelen en wensen en bepalen we samen en

een traject waar jij je je goed bij voelt.

Er kan dan worden gekozen  om online, telefonisch of in mijn praktijk te Beernem begeleid te worden. 

We kiezen voor een programma  waar jij je comfortabel bij voelt en bepalen het aantal contactmomenten naargelang jouw nood. 

Word je graag op de hoogte gebracht van alle nieuwtjes en acties via mijn nieuwsbrief. Schrijf je dan in via onderstaand inschrijfformulier.  

Gezonde groetjes 

Stefnie

Inschrijfformulier

+32 472 86 62 10

gele en rode paprika, gezonde groentjes
bottom of page