top of page
gezonde voeding in keuken
LivLiv startbox

Restart, zoveel meer dan een dieet! 

 

Een nieuwe manier van leven! Met het Restart-programma zal je op een 100% natuurlijke manier leren omgaan met gewone reguliere voeding (geen vervangmaaltijden) en jouw lichaam in de juiste balans brengen. 

 

Samen gaan we op zoek naar wat goed en minder goed werkt voor jouw lichaam. 

Restart is zoveel meer dan een dieet, omdat jij je eigen coach wordt, waardoor je levenslang van een gezonder lichaam kan genieten en tegelijkertijd ook van lekker eten en een glaasje! 

 

Dit traject kan zowel online als in mijn praktijk gevolgd worden. 

 

 

Wil jij ook de beste versie van jezelf ontdekken en behouden? 

Het Restart-programma is gebaseerd op gezonde en natuurlijke voeding in combinatie met een 100% natuurlijk voedingssupplement (tijdens fase 1) . 

Ga door 3 eenvoudige fasen onder mijn begeleiding en voel je 200% beter in je vel. Doorheen het programma doorloop je de ontgiftingsfase, de zoekfase en de leeffase. Het einddoel is om jouw ideale gewicht te bekomen en behouden

De 3 Restart fases:

 

FASE 1 : Ontgiftingsfase

Tijdens de ontgiftingsfase neem je dagelijks een energetische ampul die ervoor zorgt dat je sneller vet verbrandt en je ook geen hongergevoel en cravings meer hebt. Tijdens deze fase worden een aantal voedingsingrediënten weggelaten. Jouw maag en darmen komen tot rust. We zorgen dat deze beide zich kunnen herstellen door lichte voeding te eten. Tijdens deze ontgiftingsfase ontdoet het het lichaam zich van afvalstoffen. Het zuivert zich, wat noodzakelijk is voor een goed werkend metabolisme. De eerste fase duurt afhankelijk van jouw streefgewicht 2 tot 6 weken. In deze fase verlies je niet alleen gewicht maar ook cm's en word je buikje platter.

FASE 2 : Zoekfase

Tijdens de zoekfase introduceren we opnieuw bepaalde voedingsstoffen en gaan we kijken hoe je lichaam hierop reageert. Zo ontdek je welke voedingsstoffen je nodig hebt om een stabiel gewicht te behouden. Je ontdekt ook welke voedingstoffen je beter schrapt van je boodschappenlijst of met mate nuttigt. Elk lichaam reageert namelijk anders op verschillende voedingsmiddelen. De ene voelt zich heel goed bij het eten van bepaalde voedingsmiddelen, terwijl de ander net maagpijn of een opgeblazen buik krijgt. In deze zoekfase leer je gezond en lekker eten. Je leert je lichaam beter kennen. Tijdens fase 2 blijf je afslanken, op een tempo op maat. Hoe lang deze fase duurt, is afhankelijk van je reacties op voeding, hoeveel je nog wil afslanken en hoe gevoelig je aan overgewicht bent. Dat bespreken we samen tijdens onze contactmomenten.

FASE 3 : Leeffase

De derde fase is de leeffase. Samen bedenken we een realistisch plan zodat je ook na Restart jouw streefgewicht kan behouden

bottom of page