top of page

 Probeer PS. food & lifestyle 3 dagen uit

Wil jij afvallen maar lukt het jou alleen niet? Ik kan jou hierbij helpen. 

Graag help ik je op weg naar een gezond eetpatroon, een stabiel gewicht en voldoende energie.
Ik ben er voor je als enthousiaste en motiverende coach bij het afvallen, het lekkerder in je vel zitten en het verbeteren van je gezondheid!

Heb je alles al geprobeerd om af te vallen maar kom je steeds weer bij? Of geloof je niet in afslankproducten? Heb jij die stok achter de deur nodig? Dan ben ik op zoek naar jou!

Ik wil je graag kennis laten maken met het succesvolle afslankprogramma van PS. food & lifestyle. Je zult wel denken, weer zo’n crashdieet met alleen maar repen en shakes. Laat mij jou ervan overtuigen dat PS Food & Lifestyle anders is.

PS. food & lifestyle is een manier om op gewicht te komen én te blijven. Je werkt naar een gezonde en gevarieerde lifestyle toe, en voorkomt hiermee het welbekende jojo-effect.


Je staat er niet alleen voor, ik ben als voedingscoach jouw stok achter de deur en ik begeleid je naar je streefgewicht toe. En ook daarna word je nog een jaar lang gratis begeleid om terugval te voorkomen.

Ben jij er écht klaar voor en wil je er voor de volle 100% voor gaan? Wil jij weer zelfverzekerd, fit en slank worden?


Meld je dan nu aan om PS. food & lifestyle 3 dagen uit te proberen voor € 44,95 en ga samen met mij de strijd aan te gaan tegen die overtollige kilo’s.

Wat houdt de actie in? 

Ik ga je 3 dagen begeleiden met producten van PS Food & Lifestyle. Ik heb een stappenplan voor je klaarliggen waarin precies staat wat je wanneer mag eten gedurende deze dagen.

Hieraan vooraf ga ik je eerst wegen, bespreken we je doelen en geef ik je meer uitleg over PS. food & lifestyle. 

Het PS. food & lifestyle 3-dagen pakket is een compleet pakket inclusief producten, voorbeeldmenu en alle belangrijke informatie. In deze 3 dagen kun je al 1,5 kg afvallen. 

Interesse? 

Reageer dan via de knop info hiernaast

Of neem contact op via het nummer 0472/ 86 62  10

bottom of page